Om oss

Vi har tatt et aktivt valg om å satse på solkraft som vårt hovedsatsingsområde. Vi mener denne teknologien er den mest fleksible og minst skadelige for miljøet i en ellers sårbar natur.

Hydropower AS er et selskap som ble grunnlagt i 2021 med en visjon om å utvikle, bygge og drive solkraftanlegg og hydrogenproduksjon med fokus på bærekraftighet og med et ønske om å ivareta de arealene som blir brukt og uten nedbygging av verdifull natur.  Vi har tatt et aktivt valg om å satse på solkraft og hydrogen som vårt hovedsatsingsområde, da vi mener at denne teknologien er den mest fleksible og minst skadelige for miljøet i en ellers sårbar natur.

Vi tror at bærekraftig utvikling er nøkkelen til å møte fremtidens energibehov samtidig som vi ivaretar miljøet og naturen rundt oss. Med solkraft kan vi utnytte den ubegrensede energien fra solen på en måte som er både effektiv og miljøvennlig. Vi har derfor gjort det til vår oppgave å utvikle solkraftprosjekter som kan levere ren og fornybar energi til samfunnet.

Vi er stolte av å være en del av den grønne revolusjonen og jobber hardt for å sikre at alle våre kraftanlegg er bygget med de høyeste standardene for bærekraftighet og miljøvennlighet. Vi har en sterk forpliktelse til å levere kraft som er ren, pålitelig og tilgjengelig for alle, samtidig som vi tar hensyn til naturen og samfunnet rundt oss.

Vårt team består av erfarne fagpersoner innen solkraft teknologi, prosjektutvikling og drift av solkraftanlegg. Vi har kompetansen og erfaringen som trengs for å utvikle og bygge solkraftanlegg som er skreddersydd for å møte kundenes behov og samtidig minimere miljøpåvirkningen. Vi er stolte av det arbeidet vi gjør, og vi ser frem til å fortsette å levere fornybar energi til samfunnet på en måte som er bærekraftig og miljøvennlig.

Visjon
Vi ønsker å være med og bidra til reisen mot et nullutslipp-samfunn.
Verdier
Gjennom sterke lokale samarbeid skal vi sammen lage gode og bærekraftige løsninger.
Målsetning
Hydropower AS ønsker 1-2 nye prosjekter i året

Kontakt oss i dag

Vi leter stadig etter nye samarbeid og vi hører gjerne fra deg. Du finner vår kontaktinformasjon på denne siden.